LPG® Endermologie -vartalohoidot

LPG® Endermologie -vartalohoidot

LPG- hoidolla on tieteellisesti todistettu merkittävä aineenvaihdunnallinen, kudoksellinen, hermostollinen ja hormonaalinen vaikutus. Tutkimuksien mukaan hoito parantaa esimerkiksi verenkiertoa 400-500% ja imunestekiertoa 300% Vaikka hoitaisimme pelkästään ihoa, on vaikutus aina kokonaisvaltainen.

LPG Endermologie hoidoissa hyödynnetään hoitopukua. Puku mahdollistaa asiakkaalle intimiteettisuojan sekä miellyttävämmän hoitokokemuksen. Lisäksi se myös sujuvoittaa ja tehostaa hoitoa.

Hoidon vaikutuksen ansiosta hoidetun alueen rasvasolut pienenevät, sidekudos muuttuu elastisemmaksi ja joustavammaksi sekä vahvemmaksi. Menetelmällä voidaan vaikuttaa mm. sellaisiin paikallisiin rasvakertymiin ja velttoon ihoon, joihin ei saa apua elintapamuutoksilla tai aktiivisella harjoittelulla. Naisille ja miehille omat räätälöidyt hoidot.

Tuloksena:

Hyviä tuloksia saadaan erityisesti tilanteissa:

Hoito valitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. LPG -vartalohoitoja suositellaan sarjahoitona riippuen asiakkaan tilanteesta
Hoidoissa suositellaan käytäväksi 2-3 kertaa viikossa. Tuloksia alkaa näkymään selkeämmin kolmannesta hoitokerrasta lähtien. Hoitosarjan pituus riippuu asiakkaan tilanteesta ja tavoitteista.

Kun päästään tavoitteisiin suositellaan ylläpitävänä ja tehostavana hoitona käymään noin kerran kuukaudessa tai riippuen asiakkaan sen hetkisestä tilanteesta.

LPG Endermologie -hoito

– Tasoittaa selluliitti-ihoa, ihokerroksia kiinni pitävät sidekudossäikeet saavat elastisuutta jolloin appelsiini-iho tasoittuu.
– Kiinteyttää veltostunutta ihoa
– Muokkaa paikallisia rasvakertymiä
– Kuorii ihoa
– Vähentää jalkojen turvotusta
– Tasoittaa ja pehmentää arpia

LPG ENDERMOLOGIE -vartalohoidot

HEIKENTYNYT LASKIMOVERENKIERTO 68€ (45min)

Heikentynyt laskimoverenkierto-ohjelma. Hoito keskittyy alaraajoihin vähentäen nestettä kudoksista. LPG Endermologie aktivoi hidastunutta aineenvaihduntaa ja tehostaa laskimo-ja lymfanestevirtausta.

Hoito sopii myös raskauden aikana. Nesteen kerääntymistä aiheuttaa mm. kasvava kohtu, joka painaa ympäröiviä verisuonia. 

Endermologie- hoidot ovat naisten ja erityisesti odottavien äitien parhaita apuja raskauden aikana. Hoito on luonnollinen ja se tuo helpotusta välittömästi väsyneisiin jalkoihin samalla vähentäen turvotusta.

VARTALON LIHASRENTOUTUS 68€ (45min)

Rentouttaa alueilla, joissa on lihasjännityksiä, poistaa stressiä ja tuo syvän rentoutumisen tunteen.

(Jalat, selkä, pakarat)

KOKOVARTALON LIHASRENTOUTUS 85€ (60min)

Rentouttava kokovartalon käsittely alueilla, joissa on lihasjännityksiä, poistaa stressiä ja tuo syvän rentoutumisen tunteen.

KOHDENNETUT VARTALOHOIDOT

Tehokkaat täsmähoidot ongelma-alueille. Hoidettavat alueet valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan. 1-3 aluetta / kerta

10min 25€

20min 45€

30 min 65€

40min 85€

50min 105€

60min 125€

Naiset: käsivarret, selkä, vyötärö, vatsa, ”satulalaukut”, pakarat, sisäreidet, etu-ja takareidet, polvet,

Miehet: Käsivarret, pohkeet, selkä, vyötärö, vatsa, reidet

DETOX PUHDISTAVA hoito 68€ (45min)

Puhdistava, aineenvaihduntaa stimuloiva hoito.

Vilkastuttaa nestekiertoa, lymfaattinen hoito

ENDERMOPUNCTURE- muokkaava vartalohoito 110€ (60min)

Muokkaava hoito, jossa stimuloidaan vartalon akupisteitä.

Poikkeuksellinen hoito, joka stimuloi samanaikaisesti rasvasoluja ja fibroblastisoluja(nuorentavatsolut) ja niiden ympäristöä maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi. Hoikentaa ja tasoittaa selluliittia.

RASKAUDEN JÄLKEEN 68€

Vartalohoito, joka on luotu tuoreelle äidille. Hoidossa käsitellään selkä rentouttavalla ohjelmalla ja keskitytään kiinteyttävällä ohjelmalla kriittisiin alueisiin kuten, lantio, vyötärö, pakarat, takareidet, etureidet ja vatsa. Rasvan poistamiseksi on suositeltavaa odottaa kaksi sykliä kuukautiskierron palaamisen jälkeen hormonaalista vakautta varten. Ihanteellinen hoito myös vartalolle, joka ei aivan juuri ole käynyt raskautta läpi.

SELLULIITTIHOITO 78€

Todellinen treeni iholle ja rasvakudokselle. Hoito yhdistää manuaalisen ja mekaanisen Endermologie tekniikan.

1) Mobilisoi ja avaa. Kudosta mobilosoidaan kohdealueilla ( ristiluun alue, pakarat, reidet, pohkeet) kudosten tukkoisuuden poistamiseksi, verenkierron aktivoimiseksi uudelleen ja ihon valmistelu toiseen stimulointivaiheeseen. 2) Ns. ”Swing”- vääntöliikkeet hoitopäällä -> vähennetään fibroosia ( kuona-aineet kerääntyvät rasvasolun ympärille, jolloin aineenvaihdunta hidastuu, mikä aiheuttaa fibroosia. Fibroosi on kovettunutta sidekudosta, joka näkyy ulospäin appelsiini-ihona.) pehmentämään kudosta ja stimuloidaan luonnollista lipolyysia (rasvan vapautumista) Jaksottainen imu hoitopäässä lisää myös ihon kiinteyttä.

3) Optimoi tulokset ja rentouttaa Hoito päättyy hierontaan. Pehmeät, hitaat rentouttavat liikkeet hoidetulle alueelle jalkaholvista pakaraan. Ohjelman kesto 40min.

LPG Terveyshoidot

Sopivat lihaskireyksien hoitoon, turvotuksiin, erilaisten kiputilojen, tulehdusten hoitoon, nestekierron vauhdittamiseen sekä liikuntasuorituksista palautumiseen. Hoidoista löytyy apua mm. synnytyksestä palautumiseen, väsyneisiin ja turvonneisiin jalkoihin sekä kirurgisista toimenpiteistä toipumiseen.

 

VARTALON OSAHOITO (15min)38€

Pienten yksittäisten kehon alueiden, kuten niska, hartiat, kädet, polvet, lonkat, pohkeiden hoito. Yksi valittu alue.

PUOLIVARTALOHOITO(30min) 58€

Laajempien kokonaisuuksien hoito, kuten molempien jalkojen hoito, selän tai pakaroiden hoito.

Puolivartalohoito

PUOLIVARTALOHOITO(45min) 68€

Laajempien kokonaisuuksien hoito, kuten molempien jalkojen hoito, selän tai pakaroiden hoito.

Puolivartalohoito

KOKOVARTALOHOITO( 60MIN )80€

Tunnin hoito, jossa  käsitellään koko vartalo.

ARPIKUDOKSEN HOITO ALK. 20€

Tuoreen tai vanhan leikkauksen tai sectioarven hoito, myös palovammojen hoito. Hoito aktivoi luonnollisesti ihon omia paranemisprosesseja. Yhden pienehkön alueen hoito  10 min.

10 min 20€

20 min 40€

SARJAHOIDOT

Yli viiden kerran sarjahoidoista viimeinen hoito ilmaiseksi

Esimerkiksi

5+1 sarjahoito, kuudeshoito ilmainen

lisäksi paketteja löytyy:

10+2 krt

15+3 krt

Koskee kasvohoitoja-ja vartalohoitoja

Kysy lisää!

Hinnat sisältää alv. 24%

MIKÄ CELLU M6 ALLIANCE?

Cellu M6® Alliance on vuonna 2017 julkaistu uuden sukupolven hoitolaite. Isot 80 ja 50mm hoitopäät on muotoiltu uudelleen, ja ne sisältävät viimeisimmän kehitystyön tulokset. Hoitopäissä on toinen rulla korvattu motorisoidulla läpällä, jonka liike tehostaa hoidon vaikutusta entisestään. Laitteen mukana tulee myös kauan odotettu motorisoitu Alliance 30 -hoitopää, jonka imuteho mahdollistaa aiempaa tehokkaamman kudoskäsittelyn.

Meillä on Cellu M6 Alliance -laite. Tule kokemaan tehokkaat ja turvalliset LPG -hoidot Kauneushoitola Erenaan.