LPG® Endermologie -kasvohoidot

LPG® Endermologie -kasvohoidot

LPG Endermologie kasvohoidot edustavat terveyttä ja ihoa kunnioittavia luonnollisia ratkaisuja ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisyyn. LPG  hoitojen patentoitu teknologia vaikuttaa ihon kerroksiin ulkoa käsin aktivoiden ihon omia toimintoja. LPG lisää kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon  muodostumista ihossa. Iho tuntuu kiinteämmältä,  täyteläisemmältä ja kosteutetulta.

LPG kasvohoito on miellyttävä hoito, jonka tuloksia näkee jo ensimmäisten kertojen jälkeen. Hoidon tulokset tehostuvat sarjahoidossa. Naisille ja miehille omat räätälöidyt hoidot.

Hoito valitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Hoidon vaikutukset alkavat näkymään jo ensimmäisellä hoitokerralla. Jotta pysyvämpiä tuloksia saadaan aikaiseksi LPG Endermologie kasvohoitoa suositellaan otettavaksi 2-3 kertaa viikossa sarjahoitona kuukauden ajan. Tämä riittää elvyttämään kasvojen ihon omat mekanismit, joilla iho pitää huolen itsestään. Tuloksia tehostavat säännölliset ylläpitohoidot, ihon kunnosta huolehtiminen ja terveelliset elämäntavat.

Mitä alueita voidaan hoitaa:

Kiinteämpi iho
0%
Juonteiden tasoittuminen
0%

- Palauttaa ihon tiiviyden saaden aikaan luonnollisen vaikutelman.

- Kaksinkertaistaa ihon oman kosteuden

- Siloittaa ryppyjä ja juonteita

Soveltuu erityisesti kasvoille, joiden iho on painunut kuopalle.

- Kiinteyttää ihoa saaden aikaan luonnollisen kohottavan vaikutuksen

- Pehmentää ihoa parantaen sen suojausta

- Hidastaa kollageenin hajoamista

Soveltuu erityisesti kasvoille, joiden iho vaikuttaa löysältä

- Aktivoi luonnollisen rasvaa hajottavan lipolyysi-prosessin ihon kirkastamiseksi

- Supistaa ihohuokosia

Soveltuu erityisesti kasvoille joiden iholla on taipumus paksuuntua

Hyvä hoito esim. kaksoisleuan hoitoon

Nestekierron vilkastuttaminen, lymfaattinen.

Ihanteellinen hoito juhlien jälkeisenä päivänä tai aikaerorasituksesta toipumiseen.

- Eliminoi epäpuhtauksia ihon heleyttämiseksi
- Tasapainottaa ihon volyymia
- Kirkastaa ihon pintakerrosta

- Kuorii ihoa ja aktivoi mikroverenkierron hellävaraisesti

- Tasoittaa ihon sävyä

- Kirkastaa

- Ihon hapetus

- Kuorii ihoa hellävaraisesti

- Tasoittaa ihon sävyä

- Kirkastaa

- Ihon hapetus

- Happokuorinta sopii mm. pigmenttimuutosten hoitoon (auringon vauriot, aknearvet) sekä juonteiden hoitoon.

- Kirkastaa sameaa ihoa.

- Hoito on myös tehokas aknehoito.

- Glykoli- ja mantelihappo rauhoittavat aktiivisessa vaiheessa aknen, avaa huokoset ja poistaa tulehdusta. Happo ei aiheuta voimakasta ihon kuoriutumista.

Poistaa nesteitä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, kiinteyttää silmänympärysihoa, tehokas tummille silmienalusille ja silmäpusseille, tuo täyteläisyyttä huulten alueelle.

Tämä täydellinen anti-ageing hoito (kasvot, kaula,kädet) stimuloi meridiaaneja ja edistää toksiinien poistumista ja energian virtausta. Kuorii ja kirkastaa ihoa ja tehostaa solujen uusiutumista. Kiinteyttää.

Kiinteyttävä hoito rintojen ja dekolteen alueelle.

Valitaan asiakkaan toiveiden mukaan 1-4 hoitoaluetta.

1 alue 20€

2 aluetta 40€

3 aluetta 60€

4 aluetta 80€

Kohdennetut hoidot esim. otsa, silmien turvotus, tummat silmänaluset, silmänympärysalueen rypyt, suun alue, kasvojen ääriviivat, leukalinja, posket,kaksoisleuka, dekoltee, kädet.

Kohdennetut hoidot

  • Silottavat otsaryppyjä
  • Pienentää kaksoisleukaa
  • Vähentää silmien turvotusta ja tummia silmänalusia
  • Lisää kasvojen kiinteyttä
  • Vähentää silmänympärysihon juonteita ja ryppyjä
  • Kiinteyttää suunympärysihon pieniä juonteita ja ryppyjä

Myös miehille räätälöidyt hoidot. Kysy lisää.

Syväpuhdistaa kasvot ja kaulan kaksinkertaisella kuorinnalla. Ohjelma yhdistää LPG laitteen solustimulaation mekaaniseen ja kemialliseen kaksoiskuorintaan. Kuoriva voide ja LPG kuorintateknologian 20% mantelihappo yhdessä laitteen hoitopään stimuloivien  liikkeiden yhteisvaikutuksesta, puhdistaa ihon syvältä ja vapauttaa epäpuhtauksia. Huokoset supistuvat ja ihon rakenne on tasainen ja hehkuva. 

LPG hoitopää stimuloi soluja, joka lisää kollageenin, elstiinin ja hyaluronihapon luonnollista tuotantoa. Iho on kiinteämpi, täyteläisempi ja kosteutettu.

Tämä hoito stimuloi hyaluronihapon tuotantoa ja tehostaa mikroverenkiertoa kosteuttaakseen, täyttääkseen ja tasoittaakseen ihoa samalla, kun se suojaa ulkoisilta tekijöiltä ja ihon ikääntymiseltä.

Hinnat sisältää alv. 24%

MIKÄ CELLU M6 ALLIANCE?

Cellu M6® Alliance on vuonna 2017 julkaistu uuden sukupolven hoitolaite. Isot 80 ja 50mm hoitopäät on muotoiltu uudelleen, ja ne sisältävät viimeisimmän kehitystyön tulokset. Hoitopäissä on toinen rulla korvattu motorisoidulla läpällä, jonka liike tehostaa hoidon vaikutusta entisestään. Laitteen mukana tulee myös kauan odotettu motorisoitu Alliance 30 -hoitopää, jonka imuteho mahdollistaa aiempaa tehokkaamman kudoskäsittelyn.

Meillä on käytössä Seinäjoen seudun ainoa Cellu M6 Alliance -laite. Tule kokemaan tehokkaat ja turvalliset LPG -hoidot Kauneushoitola Erenaan.