Bion Signature Expert -kasvohoidot

BiON Signature Expert - kasvohoidot

BiON Signature Expert – hoidot ovat kehitetty vahvistamaan ihon luonnollisia toimintoja, jotka palauttavat
iholle hyvinvoivaa tasapainoa sekä terveyttä. Huolellisesti luotujen
erikoishoitojemme painopisteenä ovat kliininen ihonhoito sekä
biokemiallisesti vaikuttavat prosessit, jotka tuottavat vertaansa vailla
olevia tuloksia. 

Nämä hoidot ovat kohdistettu asiakaskunnalle, jotka
etsivät välittömiä tuloksia kasvohoidoistaan.

Aknenhoidon spesialisti

BiON Skincare on Suomessa menestyksen saavuttanut ammattitason ihonhoitosarja, jolla saavutetaan merkittäviä tuloksia aknen – sekä ruusufinnin eli acne rosacean hallinnassa. Tuotteet ovat kehitetty aknenhoitoon erikoistuneiden ihotautilääkärien, farmaseuttien sekä biokemistien yhteistyöllä.

Hydra Glow

Signature-hoitomme kohti trendikästä “Glass-skin” ihoa

Kun ihosi kaipaa lasillisen kylmää ja virkistävää vettä, tarjoaa Hydra Glow-hoitomme ihollesi täydellisesti nesteyttävää ja syväkosteuttavaa tehoa.

Hydra Glow imeyttää ihosoluille korkean määrän kosteutta ja palauttaa elottomalle ja pintakuivalle iholle upean tasaisen sekä kosteutetun hehkun. Tasaisen kiiltävää nesteytystä, aivan kuin lasipinta.

Kenelle?
Pintakuivalle, nestehukkaiselle ja elottomalle iholle

Hyödyt
✔ Kirkastaa sävyä
✔ Palauttaa täyteläisyyttä
✔ Aktivoi hehkua
✔ Nesteyttää

89€ / 75min

Cooling Stimulation

Signature-hoitomme kohti viileän raikasta puhtautta

Kokonaisvaltainen ihonpuhdistushoito, joka avustaa ihoasi kohti viileän raikasta tasapainoa. Cooling Stimulation-hoitomme soveltuu täydellisesti ihon puhtauden ylläpitoon.

Pehmentävät AHA-hapot sulattavat huokosista talitukkeumia, jotka mekaanisen puhdistuksen avulla saadaan huolellisesti puhdistettua. Syväpuhdistava ja viilentävä naamio toimii magneetin tavoin, puhdistaen ihon tehokkaasti kuona-aineista, tukoksista ja epäpuhtauksista. Viilentävä vaikutus stimuloi ihon mikroverenkiertoa sekä hapensaantia, joka auttaa palauttamaan iholle energistä kirkkautta ja raikkauden tuntua.

Kenelle?
Epäpuhtaalle, paksuuntuneelle, rasvoittuvalle ja elottomalle iholle sekä laajentuneille ihohuokosille

Hyödyt
✔ Syväpuhdistaa
✔ Viilentää ja raikastaa
✔ Tasoittaa tekstuuria
✔ Supistaa huokosia

89€/ 60min

Blemish Balance

Signature-hoitomme kohti ihon puhdasta tasapainoa

Kokonaisvaltainen ihonpuhdistushoito, joka avustaa ihoasi kohti raikasta tasapainoa. Blemish Balance-hoitomme soveltuu täydellisesti ihon puhtauden ylläpitoon sekä juuri aloitetun aknenhoidon tueksi, nopeuttamaan aknenhoidon tuloksia sekä hallintaa.

Pehmentävät AHA-hapot sulattavat huokosista talitukkeumia, jotka mekaanisen puhdistuksen avulla saadaan huolellisesti puhdistettua. Syväpuhdistava ja tulehduksia rauhoittava savinaamio toimii magneetin tavoin, puhdistaen ihon tehokkaasti kuona-aineista, aknebakteereista, tukoksista ja epäpuhtauksista. Hoidossa käytetyt hoitotuotteet sisältävät korkean määrän p.acnes-bakteerikantaa tuhoavia antioksidantteja sekä kasvi – ja yrttiuutteita.

Kenelle?
Epäpuhtaalle, tukoksiin ja akneen taipuvaiselle iholle, aknenhoidon hallintaan

Hyödyt
✔ Syväpuhdistaa
✔ Nopeuttaa aknen hallintaa
✔ Ylläpitää puhtautta
✔ Tasapainottaa

79€ / 70min

C- Brighten & Antioxidant

Signature-hoitomme kohti valovoimaista ja kirkasta ihoa

Herätä ihosi uuteen valovoimaiseen säteilyyn. C-vitamiini suojaa ihoa oksidatiiviselta stressiltä ja ilmansaasteilta, vaalentaa pigmenttiläiskiä ja auttaa palauttamaan iholle merkittävästi lisää kimmoisuuuden tuntua boostamalla kollageenin tuotantoa.

C – Brighten & Antioxidant-hoitomme tasoittaa ihon sävyä, palauttaa hehkua ja lisää elastisuuden sekä kimmoisuuden tuntua. Kevyesti lämmittävä ja entsymaattisesti kuoriva kurpitsanaamio aktivoi tehokkaasti mikroverenkiertoa ja lisää ihon hapensaantia.

Kenelle?
Elottomalle, hehkua ja kimmoisuutta menettäneelle ihotyypille, ikääntyvälle iholle, lievien pigmenttimuutosten hoitoon

Hyödyt
✔ Kirkastaa ihonsävyä
✔ Boostaa kollageenituotantoa
✔ Vaalentaa pigmenttiläiskiä
✔ Kiinteyttää

89€ / 75min

Calming Comfort

Signature-hoitomme ihon herkän ihon rauhoitukseen

Kokonaisvaltaisesti ihoa rauhoittava, ravitseva sekä pehmentävä erikoishoito kun iho-ongelmana ovat ihon erinäiset herkkyystilat, reaktiivisuus, kuivuus – ja atopia sekä couperoottisuus.

CC – Calming Comfort-hoidon rauhoittava vaikutus laskee iholla esiintyviä epämukavuustiloja kuten kiristelyä, punoitusta ja kuumotuksen tunnetta. Hoidossa hyödynnettävät bioaktiiviset ainesosat auttavat palauttamaan ihoa suojaavalle lipidikerrokselle suojaa, jolloin epämukavien iho-oireiden muodostuminen vähenee. Hoito stimuloi myös biologisten keramidien tuotantoa, vahvistaa heikentyneitä kapillaariseinämiä ja ylläpitää ihon pehmeän rauhoittavaa tuntua.

Kenelle?
Kuivalle, erityisherkälle, atooppiselle ja couperoottiselle iholle

Hyödyt
✔ Rauhoittaa ja suojaa
✔ Laskee punoitusta
✔ Voitelee lipidisuojaa
✔ Stimuloi keramidien tuotantoa

89€ / 75min

Deep Detox

Signature-hoitomme kohti kirkkautta ja tasapainoa

Vapauta ihosi toksiineista, ilmansaasteista sekä tukkeutuneesta olotilasta. Urbaani ja moderni elämäntapa tuottaa iholle sekä keholle päivittäin haasteita, jolloin ihomme on alttiina ympäristösaasteille, meikin kuormitukselle sekä stressaaville elämäntilanteille. Tämä näkyy ihollamme usein elottomuutena ja hormoniperäisenä tukkeutumisena.

Deep Detox-hoitomme palauttaa ihon kohti hyvinvoivaa tasapainoa ja vahvistaa sen toimintaa haastavissa tilanteissa. Spirulina – ja Chlorella-levää sisältävä savinaamio toimii magneetin tavoin, puhdistaen ihon tehokkaasti kuona-aineista, ilmansaasteista, tukoksista ja epäpuhtauksista.

Kenelle?
Stressaantuneelle, elottomalle, epäpuhtauksiin ja tukoksiin taipuvaiselle iholle, urbaanissa ympäristössä asuvalle

Hyödyt
✔ Kirkastaa ihonsävyä
✔ Syväpuhdistaa
✔ Parantaa hapenottokykyä

89€ / 75min

A-Booster

Signature-hoitomme ikääntyvälle iholle

Täydellistä Anti-age terapiaa kohti luonnollista hehkua ja kosteutusta. Stressi, hormonaaliset muutokset, auringonotto sekä muut vaurioittavat ympäristötekijät vaikuttavat ihon ennenaikaiseen ikääntymisprosessiin. Ajan myötä ihoon kehittyy hienoja juonteita, elastisuus vähenee ja iho saattaa myös ohentua. Sävy saattaa myös muuttua epätasaiseksi ja iho menettää valovoimaista hehkuaan.

A-vitamiini aktivoi ja korjaa tehokkaasti ihon uudistumista, palauttaen ihoon selkeästi lisää elastisuutta, paksuutta sekä vahvuutta. Hoidon syväulotteiset antioksidantit sekä luonnolliset kosteustekijät täytelöittävät ihoa ja palauttavat iholle sen kaipaamaa suojaa.

Kenelle?
Ikääntyneelle, ohentuneelle, elastisuutta menettäneelle ja juonteiselle iholle sekä pigmenttimuutosten hoitoon

Hyödyt
✔ Kirkastaa ihonsävyä
✔ Palauttaa täyteläisyyttä
✔ Uudistaa pintarakennetta

89€ / 75min

Lift Essence

Signature-hoitomme ihon liftaukseen ja juonteiden hälventämiseen

Peptidien ainutlaatuiseen ja syväulotteiseen tehoon pohjautuva erikoishoito, kun kasvosi kaipaavat välitöntä liftausta ja kiinteyttämistä. Neurosensoriset peptidit rauhoittavat ja tasoittavat ilmejuonteiden muodostumista, tasoittaen ja siloittaen välittömästi ihon pintakerrosta.

Bioaktiiviset ainesosat aktivoivat ja boostaavat tehokkaasti kollageenin – ja elastiinin tuotantoa, palauttaen ihoon kimmoisuutta ja elastisuuden tuntua. Hoidon syväulotteiset ja raikkaat antioksidantit sekä luonnolliset kosteustekijät täytelöittävät ihoa ja palauttavat iholle sen kaipaamaa suojaa.

Kenelle?
Ilmejuonteiden tasoitukseen, ihon liftaukseen ja kiinteyttämiseen

Hyödyt
✔ Ilmejuonteita rentouttava
✔ Kirkastava
✔ Tekstuuria tasoittava
✔ Liftaava

89€ / 75min

Enzyme Bliss

Signature-hoitomme ihon välittömään kirkastukseen ja mikrobiomin hyvinvointiin

Entsymaattiset erikoiskuorintamme ovat kehitetty ympärivuotiseen hoitokäyttöön. Ne auttavat tuhkimohoidon tavoin palauttamaan ihoon kirkkautta, tasaista pintarakennetta ja kimmoisuutta. Fermentoidut naamiopohjat sisältävät myös eläviä probiootteja, jotka auttavat vahvistamaan ihoa suojaavaa mikrobikantaa sekä palauttamaan iholle hyvinvoivaa vastustuskykyä.

Hoito ei aiheuta iholle palautumisaikaa tai valoherkkyyttä, verrattuna perinteisempiin hedelmähapotushoitoihin. Enzyme Bliss-hoito soveltuu täydellisesti myös herkemmälle iholle, joka kaipaa normaalia tehokkaampia hoitotuloksia.

√ Akne – ja epäpuhtaudet
√ Ikääntymismuutokset
√ Suurentuneet huokoset
√ Epäpuhtaudet – ja mustapäät
√ Pintakuivuus, elottomuus – ja hilseily
√ Pinnalliset pigmenttimuutokset
√ Ihon kirkastus – ja heleytys
√ Mikrobiomin vahvistaminen

Hyödyt
✔ Heleyttää ihonsävyä
✔ Syväpuhdistaa
✔ Uudistaa pintarakennetta

89€ / 75min

AHA – Advanced Peel

Signature-hoitomme kohti syväulotteisia hoitotuloksia

Ammattitasoiset ja edistyneet AHA-hapotuksemme, Glykolihappo 30% ja Maitohappo 35% tarjoaa tehokkaimmat hoitotuloksemme moniin erinäisiin ihonhoidon tarpeisiin. Medikosmeettiset hedelmähapotukset sisältävät lisäksi hoitoa tehostavia kasviuutteita, antioksidantteja sekä entsyymejä, joilla happokuorinnan tehoa on aktivoitu entisestään.
ei suositella oliivi-ihoa tummemmalle iholle.

√ Akne – ja aknearvet
√ Ruusufinni
√ Ikääntymismuutokset
√ Suurentuneet huokoset
√ Epäpuhtaudet – ja mustapäät
√ Kuivuus – ja hilseily
√ Pigmenttiläiskät
√ Ihon kirkastus – ja heleytys

BiON-kosmetologisi valitsee ihotyypillesi soveltuvimman vaihtoehdon ja räätälöi hoidon – sekä hoitosarjan tarpeen aina yksilöllisesti. Hoito olisi hyvä aina ottaa sarjahoitona, jotta saadaan paras mahdollinen hyöty.

95€ / 60min

Mandelic Peel

Hapotushoitojen kuningatar
Tämä ainutlaatuinen kemiallinen kuorinta on täydellinen ratkaisu iho-ongelmiin, jotka liittyvät pigmentaatioon, akneen, ruusufinniin tai satunnaisiin epäpuhtauksiin. Myös herkälle iholle.
Mantelihapotus on pinnallisemmin vaikuttava kuorinta, joka on kehitetty nopeuttamaan ihon ja ihosolujen uudistumista sisältä ulospäin – hellävaraisemmin mutta tehosta tinkimättä. Hapotussarja auttaa asteittain uudistamaan ja korjaamaan ihon sävyä, tasaista pintarakennetta, kirkkautta sekä tasapainoa.

Mandelic Peel 30 %–hoito soveltuu turvallisesti kaikille ihosävyille, myös oliivi-ihoa tummemmalle iholle.

Mantelihapon tärkeimmät vaikutukset:

Antimikrobinen vaikutus hillitsee ihon haitallista bakteerikasvua ja rauhoittaa tulehtuneita akneoireita
Rasvaliukoinen ominaisuus auttaa syväpuhdistamaan ihotukokset
Pigmenttisoluja hajottava ja nostava vaikutus, estää myös uuden pigmentin muodostumista
Ärsyttämätön tehovaikutus melasman hoitoon (ei stimuloi inflammaatiota, joka usein edistää melasman muodostumista)

95€ / 60min