LPG® SPORT

LPG® SPORT

LPG menetelmä perustuu mekaaniseen stimulaatioon, jonka avulla saadaan aikaan kemiallinen vaste solutasolla. Teknisesti menetelmä perustuu kahteen patentoituun innovaatioon: alipaineeseen ja eri suuntaan liikkuvaan rullaan ja motorisoituun läppään. Alipaine nostaa pehmytkudosta ja rullat ovat eräänlaisia mekaanisia sormia, jotka hierovat.

LPG on alipaineella tapahtuva kehon pehmytkudoksen muokkaus, joka aktivoi kehon omia mekanismeja vilkastuttaen veren- ja lymfanestekiertoa.

Nopeuttaa paranemista:

LPG-Sport hierontana

LPG imurullauksella saadaan kudokseen liikettä, jota ei ole mahdollista saada manuaalisella hieronnalla.

Merkittävä aineenvaihdunnallinen, kudoksellinen ja hermostollinen vaikutus

LPG hoidossa turvotus saadaan vähenemään jo ensimmäisellä hoitokerralla, kipu vähenee ja liikkuvuus lisääntyy. Arvet tasoittuvat ja pehmenevät, jolloin arven kiristävä tunne vähenee. Vamma-alueen veren- ja nestekierto lisääntyy, paraneminen nopeutuu.

 

Lisää verenkiertoa jopa
0 %
Lisää imunestekiertoa jopa
0 %
Lisää tehoja jopa
0 %
Lisää maksimivoimaa jopa
0 %

MIKÄ CELLU M6 ALLIANCE?

Cellu M6® Alliance on vuonna 2017 julkaistu uuden sukupolven hoitolaite. Isot 80 ja 50mm hoitopäät on muotoiltu uudelleen, ja ne sisältävät viimeisimmän kehitystyön tulokset. Hoitopäissä on toinen rulla korvattu motorisoidulla läpällä, jonka liike tehostaa hoidon vaikutusta entisestään. Laitteen mukana tulee myös kauan odotettu motorisoitu Alliance 30 -hoitopää, jonka imuteho mahdollistaa aiempaa tehokkaamman kudoskäsittelyn.

Meillä on käytössä Seinäjoen seudun ainoa Cellu M6 Alliance -laite. Tule kokemaan tehokkaat ja turvalliset LPG -hoidot Kauneushoitola Erenaan.