Elokuun tarjoukset!

Elokuun ajan saat varaamiisi alla mainittuihin hoitoihin vähän extraa!

LPG Endermologie KIINTEYTTÄVÄ, MUOTOILEVA, TÄYTELÖITTÄVÄ (85€) TAI KOSTEUTTAVA KASVOHOITO(95€)+ 2 KOHDENNETTUA OSA-ALUETTA LAHJAKSI.

 

JA

VARATESSASI AJAN KOHDENNETTUIHIN  VARTALOHOITOIHIN

20MIN (40€) + 2 ALUETTA

30MIN(60€) + 2 ALUETTA

Hoidot löydät ajanvarauksesta  Erikoistarjoukset->elokuun tarjous

 

TARJOUS VOIMASSA  ELOKUUN LOPPUUN! VARAA AIKASI!

 

Hinnastoa päivitetään 1.9 alkaen, joten vielä elokuun ajan saat LPG- hoidot vanhaan hintaan.

LPG Endermologie kasvohoidot edustavat terveyttä ja ihoa kunnioittavia luonnollisia ratkaisuja ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisyyn. LPG  hoitojen patentoitu teknologia vaikuttaa ihon kerroksiin ulkoa käsin aktivoiden ihon omia toimintoja. LPG lisää kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon  muodostumista ihossa. Iho tuntuu kiinteämmältä, täyteläisemmältä ja kosteutetulta.

LPG kasvohoito on miellyttävä hoito, jonka tuloksia näkee jo ensimmäisten kertojen jälkeen. Hoidon tulokset tehostuvat sarjahoidossa. Naisille ja miehille omat räätälöidyt hoidot.

Hoito valitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Hoidon vaikutukset alkavat näkymään jo ensimmäisellä hoitokerralla. Jotta pysyvämpiä tuloksia saadaan aikaiseksi LPG Endermologie kasvohoitoa suositellaan otettavaksi 2-3 kertaa viikossa sarjahoitona kuukauden ajan. Tämä riittää elvyttämään kasvojen ihon omat mekanismit, joilla iho pitää huolen itsestään. Tuloksia tehostavat säännölliset ylläpitohoidot, ihon kunnosta huolehtiminen ja terveelliset elämäntavat.

 

LPG- vartalohoidolla on tieteellisesti todistettu merkittävä aineenvaihdunnallinen, kudoksellinen, hermostollinen ja hormonaalinen vaikutus. Tutkimuksien mukaan hoito parantaa esimerkiksi verenkiertoa 400-500% ja imunestekiertoa 300% Vaikka hoitaisimme pelkästään ihoa, on vaikutus aina kokonaisvaltainen.

LPG Endermologie hoidoissa hyödynnetään hoitopukua. Puku mahdollistaa asiakkaalle intimiteettisuojan sekä miellyttävämmän hoitokokemuksen. Lisäksi se myös sujuvoittaa ja tehostaa hoitoa.

Hoidon vaikutuksen ansiosta hoidetun alueen rasvasolut pienenevät, sidekudos muuttuu elastisemmaksi ja joustavammaksi sekä vahvemmaksi. Menetelmällä voidaan vaikuttaa mm. sellaisiin paikallisiin rasvakertymiin ja velttoon ihoon, joihin ei saa apua elintapamuutoksilla tai aktiivisella harjoittelulla. Naisille ja miehille omat räätälöidyt hoidot.

Tuloksena: