Denova Pro

Uudistava hoitolinja +30v

Uudistava hoitolinja kiinteyttää ja silottaa ihoa sekä ennaltaehkäisee ikääntymismuutoksia. Kirkastaa stressaantunutta ja tupakoijan ihoa. Retinoli ja Q10 antavat kasvoille nuorekkuutta. Täyteläiset tuotteet hemmottelevat +30 ihoa.

Uudistava puhdistusmaito

Poistaa tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet. Palauttaa ihon luonnollisen pH-tasapainon ja pehmentää kasvojen ihoa. Puna-apilauute uudistaa ihoa ja E-vitamiini suojaa ihoa.

Uudistava kasvovesi

Puhdistaa ihon ja tasapainottaa ihon pH-arvoa. Antaa raikkaan tunteen ja kirkastaa kasvojen ihoa. Puna-apilauute uudistaa ihoa. Provitamiini B5 kosteuttaa.

Uudistava päivävoide SK6

Puna-apilauute stimuloi kollageeni- ja elastiinisäikeiden uusiutumista. Retinoli ja koentsyymi Q10 silottavat juonteita ja hidastavat niiden muodostumista. Kosteuttaa.

Uudistava yövoide

Puna-apilauute uudistaa ihoa, vahvistaa kollageeni- jaelastiinisäikeitä ja stimuloi hyaluronihapon muodostusta->lisää ihon kosteuspitoisuutta. Retinoli ja koentsyymi Q10 silottavat. Täyteläinen koostumus.

Kohottava kasvovoide

Manteliproteiini kohottaa ihoa välittömästi. Retinoli silottaa ja madaltaa juonteita. Puna-apilauute ja koentsyymi Q10 stimuloivat ihon uusiutumista. Voidaan käyttää 24 tunnin voiteena.

Silottava naamio

Täyteläinen voidemainen koostumus. Vahvistaa kollageeni- ja elastiinisäikeitä. Stimuloi hyaluronihapon tuotantoa. Uudistaa ihoa ja silottaa juonteita.

Osasto: