Denova Pro

Anti-Ageing hoitolinja

Nuorekkuutta ja sileyttä +40 ja +50 iholle. Aikuiselle iholle suunnattu hoitolinja kiinteyttää ja madaltaa ryppyjä ja juonteita. Mikrokollageeni korjaa solutason vaurioita ja parantaa kollageenisäikeiden kuntoa ihossa. Hyaluronihappo syvä kosteuttaakuivaa ja elotonta ihoa. Tuloksena elinvoimainen ja kiinteä ihoa.

Anti-Ageing puhdistusmaito

Puhdistaa meikin ja epäpuhtaudet. Palauttaa ihon luonnollisen pH-tasapainon. Karitevoi pehmentää kasvojen ihoa. Ursolihappo ja mikrokollageeni silottavat juonteita.

Anti-Ageing kasvovesi

Viimeistelee ihonpuhdistuksen säilyttäen ihon suojaavan kerroksen. Kiinteyttää, kirkastaa, kosteuttaa. Ursolihappo ja mikrokollageeni silottavat juonteita tehokkaasti.

Anti-Ageing päivävoide ja yövoide

Mikrokollageeni korjaa ihon solutason vaurioita ja uusii ihon rakennetta. Aktivoi III- ja IV- tyypin kollageenisäikeiden tuotantoa. Vähentää syviä ryppyjä, ilmejuonteita, kohottaa ihoa. Päivävoiteessa SK 10. Yövoide ihanteellinen kuivalle iholle.

Anti-Ageing kiinteyttävä pikanaamio

Vahvistaa kollageeni- ja elastiinisäikeitä. Hyaluronihappo vähentää juonteita. Kohottava vaikutus. Antaa nuorekkaan ilmeen valoa heijastavien pigmenttien avulla. Jätetään iholle.

 

 

Osasto: