Denova Pro

Akneihon hoitolinja

Epäpuhtaalle ja akneiholle suunnattu hoitolinja tasapainottamaan talineritystä ja hoitamaan epäpuhtauksia. Salisyyli- ja oleanolihappo vähentävät bakteerien liikakasvua iholla ja ehkäisevät tulehdusta. Antibakteeriset tuotteet vähentävät ihon rasvoittumista, mustapäiden ja tulehtuneiden näppyjen, finnien muodostusta sekä supistavat laajentuneita ihohuokosia.

Antibakteerinen puhdistusgeeli

Vähentää talin liikatuotantoa kuivattamatta ihoa. Oleanolihappo ja salviauute avaavat ihohuokosia ja ehkäisevät bakteerien kasvua ja finnien muodostumista.

Antibakteerinen kasvovesi

Viimeistelee ihonpuhdistuksen samalla kosteuttaen ja kirkastaen ihoa tehokkaasti. Ehkäisee finnien syntyä ja palauttaa pH-tasapainon. Piparminttu virkistää.

Antibakteerinen kasvovoide

Salisyylihappo vähentää bakteerien kasvua iholla ja ehkäisee finnien muodostumista. Vähentää rasvaisuutta ja kiiltoa. Jättää ihon mattapintaiseksi. Ei kuivata. 24 tunnin voide.

Antibakteerinen naamio

Vähentää talineritystä ja supistaa laajentuneita huokosia. Vihreä savi rauhoittaa akneihoa ja normalisoi talirauhasen toimintaa. Jättää mattapinnan ilman kuivattavaa vaikutusta.

Osasto: