Denova Pro– hoitojen teho perustuu tutkitusti tehokkaisiin aktiiviaineisiin, korkeisiin pitoisuuksiin sekä laadukkaisiin tuotteisiin. Denova Pro-laboratoriot ovat tutkineet 30 vuotta luonnon ainesosien vaikutuksia ihonhoidossa. Sarjan hoitolinjoihin on valittu kullekin ihotyypille parhaiten sopivat luonnolliset hoitavat ainesosat. Kaikki tuotteet kehitetään, testataan ja valmistetaan omissa moderneissa tuotantotiloissa  ekologisella alueella Gdanskissa, Puolassa. Denova Pro- tuotteita ei ole koskaan testattu eläimillä.

Näytetään kaikki 6 tulosta

 • Akneihon hoitolinja

  Epäpuhtaalle ja akneiholle suunnattu hoitolinja tasapainottamaan talineritystä ja hoitamaan epäpuhtauksia. Salisyyli- ja oleanolihappo vähentävät bakteerien liikakasvua iholla ja ehkäisevät tulehdusta. Antibakteeriset tuotteet vähentävät ihon rasvoittumista, mustapäiden ja tulehtuneiden näppyjen, finnien muodostusta sekä supistavat laajentuneita ihohuokosia.

  Antibakteerinen puhdistusgeeli

  Vähentää talin liikatuotantoa kuivattamatta ihoa. Oleanolihappo ja salviauute avaavat ihohuokosia ja ehkäisevät bakteerien kasvua ja finnien muodostumista.

  Antibakteerinen kasvovesi

  Viimeistelee ihonpuhdistuksen samalla kosteuttaen ja kirkastaen ihoa tehokkaasti. Ehkäisee finnien syntyä ja palauttaa pH-tasapainon. Piparminttu virkistää.

  Antibakteerinen kasvovoide

  Salisyylihappo vähentää bakteerien kasvua iholla ja ehkäisee finnien muodostumista. Vähentää rasvaisuutta ja kiiltoa. Jättää ihon mattapintaiseksi. Ei kuivata. 24 tunnin voide.

  Antibakteerinen naamio

  Vähentää talineritystä ja supistaa laajentuneita huokosia. Vihreä savi rauhoittaa akneihoa ja normalisoi talirauhasen toimintaa. Jättää mattapinnan ilman kuivattavaa vaikutusta.

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
 • Anti-Ageing hoitolinja

  Nuorekkuutta ja sileyttä +40 ja +50 iholle. Aikuiselle iholle suunnattu hoitolinja kiinteyttää ja madaltaa ryppyjä ja juonteita. Mikrokollageeni korjaa solutason vaurioita ja parantaa kollageenisäikeiden kuntoa ihossa. Hyaluronihappo syvä kosteuttaakuivaa ja elotonta ihoa. Tuloksena elinvoimainen ja kiinteä ihoa.

  Anti-Ageing puhdistusmaito

  Puhdistaa meikin ja epäpuhtaudet. Palauttaa ihon luonnollisen pH-tasapainon. Karitevoi pehmentää kasvojen ihoa. Ursolihappo ja mikrokollageeni silottavat juonteita.

  Anti-Ageing kasvovesi

  Viimeistelee ihonpuhdistuksen säilyttäen ihon suojaavan kerroksen. Kiinteyttää, kirkastaa, kosteuttaa. Ursolihappo ja mikrokollageeni silottavat juonteita tehokkaasti.

  Anti-Ageing päivävoide ja yövoide

  Mikrokollageeni korjaa ihon solutason vaurioita ja uusii ihon rakennetta. Aktivoi III- ja IV- tyypin kollageenisäikeiden tuotantoa. Vähentää syviä ryppyjä, ilmejuonteita, kohottaa ihoa. Päivävoiteessa SK 10. Yövoide ihanteellinen kuivalle iholle.

  Anti-Ageing kiinteyttävä pikanaamio

  Vahvistaa kollageeni- ja elastiinisäikeitä. Hyaluronihappo vähentää juonteita. Kohottava vaikutus. Antaa nuorekkaan ilmeen valoa heijastavien pigmenttien avulla. Jätetään iholle.

   

   

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
 • Couperosaihon hoitolinja

  On tarkoitettu herkälle ja punoittavalle iholle, jossa esiintyy couperosan oireita; laajentuneita ja katkeilevia hiusverisuonia. Hoito vähentää tehokkaasti punoitusta ja vahvistaa ihoa. Denova Pron suosituin hoito vähentää tehokkaasti couperosan näkyviä oireita. Sypressin, hevoskastanjan ja lehmuksen yhteisvaikutus supistaa laajentuneita hiusverisuonia, vähentää ihon punoitusta ja rauhoittaa ihoärsytyksiä. Lopputuloksena vahvempi iho.

  Couperosaihon puhdistusmaito
  Poistaa meikin ja puhdistaa ihon. Pehmentää ja kosteuttaa ihoa.
  Couperosaihon kasvovesi
  Rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa. Palauttaa luonnollisen pH-tasapainon. Provitamiini B5 kosteuttaa.
  Couperosaihon päivävoide ja yövoide
  Hevoskastanjauute supistaa laajentuneita hiusverisuonia tehokkaasti. Kasviuutteet vähentävät kasvojen punoitusta. C-vitamiini kirkastaa. Kosteuttaa.
  Vahvistava & rauhoittava kasvonaamio
  Geelimäinen naamio viilentää ja vähentää näkyvästi katkeilevia hiusverisuonia ja rauhoittaa punoitusta. Kosteuttaa intensiivisesti.

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
 • Kuivanihon hoitolinja

  Syväkosteuttava hoito kuivalle ja normaalille iholle. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa syvempiä kerroksia myöden. Pehmittää ja rauhoittaa ihoa, ehkäisee ihon ärsyyntymistä. Lakritsiuute antaa iholle suojaa.

  Kosteuttava puhdistusmaito
  Sisältää tehokkaasti kosteuttavaa tarapuun hedelmäuutetta. Hajusteeton.
  Kosteuttava kasvovesi
  Raikastaa ja rauhoittaa ihoa. Sisältää ihoa suojaavaa ja hoitavaa lakritsiuutetta. Tasapainottaa ihon pH-arvon.
  Kosteuttava päivävoide
  Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa intensiivisesti ihon syvimpiä kerroksia myöten. Rauhoittaa ihoa ja ehkäisee ihon ärsyyntymistä. Hyvin imeytyvä koostumus.
  Kosteuttava yövoide
  Kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Stimuloi ihon uusiutumista ja näkyvästi silottaa pieniä juonteita. Runsas koostumus pehmentää ihon.
  Proteiinikasvonaamio
  Voidemaine koostumus kosteuttaa tehokkaasti, silottaa pintajuonteita sekä ennaltaehkäisee niiden muodostumista. Ravitsee ja silottaa ihoa.

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
 • Sekaihon hoitolinja

  Seka- ja rasvaiselle iholle sopiva hoito, joka supistaa ihohuokosia sekä vähentää ihon rasvoittumista. Maitoproteiini vähentää talineritystä, taikapähkinäuute supistaa ihohuokosia ja lakritsiuute kosteuttaa ihoa. Hoito vähentää epäpuhtauksia, kirkastaa ihoa sekä ehkäisee ihon kiiltoa.

  Normalisoiva puhdistusgeeli

  Puhdistaa ihon tehokkaasti ja avaa ihohuokosia. Säilyttää ihon pH-tasapainon. Timjamiuute ehkäisee epäpuhtauksia ja lakritsiuute kosteuttaa ihoa.

  Normalisoiva kasvovesi

  Viimeistelee ihonpuhdistuksen raikastaen ja kirkastaen ihoa. Normalisoi talirauhasen toimintaa ja supistaa laajentuneita ihohuokosia.

  Mattapäivävoide SK6

  Maitoproteiini hillitsee talintuotantoa ja vähentää kiiltoa. Pitää ihon mattapintaisena pitkään. Voidemainen koostumus kosteuttaa eikä jätä kiristävää tunnetta. UV-suoja.

  Normalisoiva yövoide

  Normalisoi talirauhasen toimintaa ja ehkäisee finnien syntyä. Sisältää E-vitamiinia, joka suojaa ja kosteuttaa ihoa.

  Supistava kasvonaamio

  Taikapähkinäuute supistaa laajentuneita ihohuokosia. Valkoinen tee ehkäisee kosteuden haihtumista iholta.Syvä kosteuttaa. Geelimäinen.

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
 • Uudistava hoitolinja +30v

  Uudistava hoitolinja kiinteyttää ja silottaa ihoa sekä ennaltaehkäisee ikääntymismuutoksia. Kirkastaa stressaantunutta ja tupakoijan ihoa. Retinoli ja Q10 antavat kasvoille nuorekkuutta. Täyteläiset tuotteet hemmottelevat +30 ihoa.

  Uudistava puhdistusmaito

  Poistaa tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet. Palauttaa ihon luonnollisen pH-tasapainon ja pehmentää kasvojen ihoa. Puna-apilauute uudistaa ihoa ja E-vitamiini suojaa ihoa.

  Uudistava kasvovesi

  Puhdistaa ihon ja tasapainottaa ihon pH-arvoa. Antaa raikkaan tunteen ja kirkastaa kasvojen ihoa. Puna-apilauute uudistaa ihoa. Provitamiini B5 kosteuttaa.

  Uudistava päivävoide SK6

  Puna-apilauute stimuloi kollageeni- ja elastiinisäikeiden uusiutumista. Retinoli ja koentsyymi Q10 silottavat juonteita ja hidastavat niiden muodostumista. Kosteuttaa.

  Uudistava yövoide

  Puna-apilauute uudistaa ihoa, vahvistaa kollageeni- jaelastiinisäikeitä ja stimuloi hyaluronihapon muodostusta->lisää ihon kosteuspitoisuutta. Retinoli ja koentsyymi Q10 silottavat. Täyteläinen koostumus.

  Kohottava kasvovoide

  Manteliproteiini kohottaa ihoa välittömästi. Retinoli silottaa ja madaltaa juonteita. Puna-apilauute ja koentsyymi Q10 stimuloivat ihon uusiutumista. Voidaan käyttää 24 tunnin voiteena.

  Silottava naamio

  Täyteläinen voidemainen koostumus. Vahvistaa kollageeni- ja elastiinisäikeitä. Stimuloi hyaluronihapon tuotantoa. Uudistaa ihoa ja silottaa juonteita.

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5